Rumored Buzz on بیماری سل سرایت کننده است
Rumored Buzz on بیماری سل سرایت کننده است
Blog Article
بیماری سل دو نوع دارد: سل فعال و سل غیرفعال. اولین قدم برای درمان قطعی سل، تشخیص صحیح نوع این بیماری است.
برای اینکه بیشتر با این بیماری آشنا شوید، با ما همراه باشید. در این مطلب سعی کردهایم بیماری سلیاک را در مطلبی خلاصه عنوان کنیم.
آیا بیانگیزه شدهاید؟ پس از این قانون ۱۰ دقیقه استفاده کنید
[۱] یک نوع بالقوه جدیتر و شایع سل، سل «منتشر» نام دارد که معمولاً به عنوان سل ارزنی یا میلیاری و منتشر شناخته شده است.[۱۱] سل ارزنی در حدود ۱۰٪ از موارد سل خارج ریوی را تشکیل میدهد.[۱۶] علل[ویرایش]
یکی از مشکلاتی که در بیماری سلیاک وجود دارد این است که باید گندم و جو را حذف کنید. حذف این دو ماده بسیار سخت است زیرا در بسیاری از مواد غذایی وجود دارند. خوشبختانه مادهای وجود دارد که میتواند جایگزین گندم و جو شود و زندگی را برای بیمار سلیاکی سادهتر کند.
یونس گفت: ۱۴۰۲/۱۱/۲۹ در ۸:۲۱ ب٫ظ من به این بیماری دچار هستم و در کنار این بیماری کلیه هام دفع پروتئین دارند، عملا من هیچ غذایی نمیتونم مصرف کنم غذای بدون گلوتن هم تو شهر ما وجود نداره
[۸۱] عفونت مجدد ممکن است موجب بیش از ۵۰٪ از موارد فعال شده مجدد در مناطقی که در آن سل شایع است، بشود.[۸۲] احتمال مرگ و میر ناشی از سل در حدود ۴٪ در سال ۲۰۰۸ بود، که کمتر از ۸٪ در سال ۱۹۹۵ است. شیوع[ویرایش]
گاهی محدوده این ضایعات تا گردن، سینه یا زیر چشمها هم گسترش پیدا میکند. اگر مبتلا شدیم، چه کار کنیم؟
یکی از بیماریهای گوارشی که چندان شایع نیست اما مشکلات زیادی برای مبتلایان به آن ایجاد میکند، بیماری سلیاک است. این بیماری از انواع بیماریهایی است که فرد نمیتواند نوعی مادهی غذایی خاص را تحمل کند و با خوردن این ماده به مشکلات جدی برمیخورد.
شاید اجتناب از گلوتن سخت باشد اما مواجه شدن با این بیماری سختتر از نخوردن گلوتن است.
دنبال رژیم غذایی مناسب برای بیماری سلیاک هستی؟ حتما با دکتر سلیاک مشورت کن.
سونوگرافی (اولتراسوند): اگر اعضای دیگر بدن با عفونت سل تحت تأثیر قرار گرفته باشند، به کمک سونوگرافی شکم به راحتی قابل تشخیص هستند. این روش مطمئن و بدون درد است.
سل دومین علت شایع مرگ ناشی از بیماریهای عفونی پس از مرگ به علت اچآیوی/ایدز است.[۱۱] تعداد مطلق موارد ابتلا به سل (شیوع) بیماری سل کلیوی چیست از سال ۲۰۰۵ رو به کاهش بوده است. موارد جدید سل (بروز) از سال ۲۰۰۲، کاهش یافته است[۶] مخصوصا چین که پیشرفت چشمگیری داشته است. چین میزان مرگ و میر ناشی از سل خود را بین سالهای ۱۹۹۰ و ۲۰۱۰ حدود ۸۰٪ کاهش داده است.[۸۵] سل در کشورهای در حال توسعه شایعتر است. حدود ۸۰٪ از جمعیت بسیاری از کشورهای آسیایی و آفریقایی در آزمون توبرکولین، تست مثبت داشتهاند اما تنها ۵-۱۰٪ از جمعیت آمریکا آزمون مثبت داشتهاند.
در سال ۲۰۰۷، کشور دارای بیشترین میزان شیوع تخمینی سل، سوازیلند با ۱٬۲۰۰ مورد در هر ۱۰۰٬۰۰۰ نفر بود. هند در کل بیشترین میزان شیوع را با ۲٫۰ میلیون مورد جدید داشت.